Το περιστασιακό σεξ του καλοκαιριού δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο


Έτσι θα καταφέρεις να μην περάσεις μόνος σου τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές.

Θα το ψάξεις στις διακοπές, θα το κυνηγήσεις το one night stand το τίμιο, το αναζωογονητικό -διότι το άτιμο έχει και αυτή την ιδιότητα, σε φρεσκάρει! Ακόμα, λοιπόν, και αν στις πλάτες σου δεν έχουν φυτρώσει φτερά γύπα ούτε κυκλοφορείς με κλαρκ για φορτωτικές, θα το επιδιώξεις το καλοκαιρινό σεξ.

Δύσκολο δεν είναι, αλλά θέλει τον τρόπο του.

Εντόπισε τον στόχο
Τα κριτήρια επιλογής της παρτενέρ για το one-night stand είναι πολύ συγκεκριμένα και –ευτυχώς– ευδιάκριτα με γυμνό μάτι. Το μόνο που έχεις να σκεφτείς είναι ποια από τις υποψήφιες κόβεις ότι είναι στο ίδιο mood με εσένα. Αυτό δε σημαίνει ότι θα στοχεύσεις ντε και σώνει την κουκλάρα του μπαρ, εκτός αν προσφερθεί οικειοθελώς. Ξεκαθάρισε στο μυαλό σου ότι δεν ψάχνεις ούτε για νύφη ούτε για σύντροφο, αλλά για κάποια με την οποία θα μοιράζεστε τουλάχιστον τις ίδιες απόψεις περί καλοπέρασης για το επόμενο δεκάωρο (πιθανόν και για πολύ λιγότερο).

Προτεραιότητα έχουν εκείνες που δείχνουν φύσει και θέσει πρόθυμες για όλα. Επίσης, πλεονεκτούν οι κεφάτες παρουσίες που δείχνουν να διασκεδάζουν και άρα έχουν όρεξη να περάσουν ακόμα καλύτερα. Το ίδιο ισχύει και για μια έμπειρη γυναίκα, η οποία ξέρει τι ακριβώς θέλει από σένα μια τέτοια μέρα. Αν συνδυάζει όλα τα παραπάνω και κάνει και σόλο εμφάνιση χρονιάρα μέρα, είναι η ιδανική.

Πώς να το προτείνεις;
Μπορεί, όπως είπαμε να μην είναι δύσκολο να το πετύχεις, αλλά τα κορίτσια ένα ζόρισμα μπορεί να το φάνε με την όλη φάση. Σύμφωνα με έρευνα αμερικανικού πανεπιστημίου, η γυναίκα ένα ζόρισμα με το one-night stand το τραβάει, όχι τόσο επειδή πρόκειται για μια ερωτική επαφή αβέβαιη, χωρίς παρελθόν και μέλλον, αλλά γιατί δε γουστάρει να πάει με κάποιον που την περνάει για εύκολη.

Συνεπώς, ακόμα κι αν το attitude της φωνάζει «Πάρε με τώρα!», εσύ οφείλεις να της φέρεσαι με το γάντι, τουλάχιστον όσο είστε ακόμα όρθιοι και μπροστά σε κόσμο. Και πότε θα της το ζητήσεις; Ποτέ!

Η ατάκα «Θες να κάνουμε one-night stand;» είναι το ίδιο γελοία με το ερώτημα «Θες να σε φιλήσω;» ενώ βρίσκεσαι σε απόσταση πέντε εκατοστών από το στόμα της και με τη γλώσσα σε ετοιμότητα. Αυτά τα πράγματα δε λέγονται, εννοούνται.

Στο σεξ της μιας βραδιάς η πορεία των πραγμάτων καθορίζεται μόνο από τα ένστικτα και ίσως γι’ αυτό να φαντάζει τόσο προκλητικό και περιπετειώδες. Τα καλά νέα είναι ότι 9 στις 10 φορές η πρόταση βγαίνει από γυναικεία χείλη. Η πιο σημαντική επιτυχία του άντρα στο one night stand είναι να την οδηγήσει εκεί δίνοντάς της την εντύπωση ότι είναι δική της απόφαση.

Και μετά, τι;
Αποστολή εξετελέσθη! Και τώρα τι γίνεται; Ντύνεσαι και φεύγεις; Είναι κι αυτό μια λύση, ωστόσο, όπως σε πολλές άλλες καταστάσεις, καλό είναι να κρατάμε κάποιους τύπους. Όπως, λοιπόν, δε σηκώνεσαι από το τραπέζι όταν ο άλλος τρώει ακόμα, ομοίως εδώ δεν αποχωρείς σαν τον κλέφτη επειδή οι ορμόνες σου σταμάτησαν να σε ντοπάρουν. Το 90% των αντρών μετά το σεξ περνά αυτό που ονομάζεται «μικρός χειμώνας», ο οποίος γίνεται πιο έντονος όταν αυτή που ξαπλώνει δίπλα τους είναι στην ουσία μια άγνωστη.

Επειδή όμως, πάνω απ’ όλα, είσαι gentleman –με ή χωρίς ορμόνες–, οφείλεις να σταθείς στο ύψος σου και να αποχωρήσεις σαν κύριος. Αν παρόλα αυτά περάσατε καλά, εννοείται ότι μπορείς να επιδιώξεις να την ξαναδείς και να έχεις το δικό σου affair στο νησί. Αν από την άλλη, πας για ποσότητα και όχι για ποιότητα, τότε διακριτικά και όμορφα φεύγεις. Κρίμα δεν είναι να γεμίσουν οι διακοπές σου με κατάρες;

Πηγή: playboy.gr

Εσώρουχα Για Super Σέξι Εμφανίσεις!Η απόλυτη φαντασίωση των ανδρών

Προηγούμενο Το πραγματικό σώμα της Μαρίας Κορινθίου με μπικίνι χωρίς ρετούς... θεά!
Επόμενο Η Jane κουνάει γυμνή τα υπέροχα και μεγάλα στήθη της και μας... ανεβάζει!!!