Τόνια , Η φιλόλογος με την κορμάρα για την οποία παραμιλάει το Instagram!


Τόνια Σκουρτανιώτη: Η καθηγήτρια που θα θέλαμε στα παιδικά μας χρόνια.

Τόνια Σκορτανιώτη: Για τους περισσότερους μαθητές, μία από τις αιτίας που εξαρτούν το κατά πόσο ‘’βυθίζονται’’ στη μελέτη, είναι το πρόσωπο που τους διδάσκει. Δεν είναι τυχαίο που μία μεγάλη μερίδα καθηγητών και δασκάλων επιλέγουν να χρησιμοποιούν διάφορα επικοινωνιακά τρικ ώστε να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την συμπάθεια των μαθητών τους.

Άλλωστε πάμπολλες μελέτες έχουν αποδείξει πως η πλειοψηφία των μαθητών συνδυάζει το μάθημα με το πρόσωπο του ατόμου που το διδάσκει. Τι θα συνέβαινε λοιπόν αν πολλοί εξ ημών είχαμε διδάσκουσα των θεωρητικών μας μαθημάτων ένα πρόσωπο σαν την Τόνια Σκουρτανιώτη;

Προσπαθώντας να σκιαγραφήσουμε τις ιδιότητες που διαθέτει η συμπαθέστατη Τόνια, θα έλεγε κάποιος πως χαθήκαμε. Παραλλήλως, ερευνώντας το προφίλ της στο Instagram, μας προκλήθηκε και μία…ζάλη. Σε πρώτο βαθμό, η Τόνια σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιστορία και Αρχαιολογία, γεγονός που σημαίνει πως δεν είναι καθόλου απίθανο πολύ σύντομα να μπει σε τάξη ώστε να διδάξει.

Συγχρόνως όμως, μαζί με τις σπουδές της, ασχολείται πολύ έντονα με το διαδίκτυο και το digital marketing. Συστήνεται ως ‘’brand ambassador’’, με τη δραστηριότητα της να μην περιορίζεται αποκλειστικά εντός Ελλάδος. Σε ότι αφορά το σώμα της, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, μιας και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Η Τόνια δίνει μεγάλη βάση στην καθημερινή της εμφάνιση, με αποτέλεσμα να θέλει να είναι πάντα τρομερά περιποιημένη. Πέρα από τα διάφορα αξεσουάρ, το καλό ντύσιμο και το έντονο μακιγιάζ, επιδιώκει να διατηρεί το σώμα της και σε πολύ καλή κατάσταση, ‘’λιώνοντας’’ μπόλικες ώρες στο γυμναστήριο. Όπως παρατηρείτε και από μόνοι σας, οι κόποι των προσπαθειών της, είναι ευδιάκριτοι.

Πηγή: pagenews

 

Εσώρουχα Για Super Σέξι Εμφανίσεις!Η απόλυτη φαντασίωση των ανδρών

Προηγούμενο Η Λάουρα μας «πέθανε» με τα μαγιό της από την εποχή του Survivor (κόλαση)!
Επόμενο Η Raissa μια Βραζιλιάνα με θεϊκό σώμα και υπέροχα στήθη μας ανεβάζει το... ηθικό !