Τι είναι οι αυνανιστές ;


Οι αυνανιστές είναι σεξουαλικά παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν τον αυνανισμό του του πέους , ώστε να να δώσετε στο φτωχό σας χέρι ένα διάλειμμα. Αυτά τα εξειδικευμένα παιχνίδια του σεξ είναι μαλακά και σφιχτά προσφέροντας μια ρεαλιστική αίσθηση για την απόλυτη εμπειρία ηδονής. Οι αυνανισμοί τυπικά είναι επενδεδυμένοι με νευρώσεις ερςθισμού, στιλβωτές και teasers στο εσωτερικό για επιπλέον διέγερση και ισχυρότερους οργασμούς. Υπάρχουν σε ένα ευρύ φάσμα σχημάτων και μεγεθών, αλλά μπορείτε να τους χωρίσετε σε τρεις γενικούς τύπους, ο καθένας με τις δικές του ξεχωριστές δυνάμεις και αδυναμίες.

Ρεαλιστικοί αυνανιστές
Αυτά τα ερωτικά παιχνίδια τείνουν να είναι σε φυσικό μέγεθος (ή αρκετά κοντά σε αυτό) αντίγραφα που συχνά είναι μορφοποιημένα από γνωστές πορνοστάρ. Οι ρεαλιστικοί αυνανιστές συνήθως επικεντρώνονται στα επίμαχα κομμάτια, αλλά μπορούν να περιλαμβάνουν και όλα τα μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των στηθών, των χειλιών, και των ποδιών. Πολλά αστέρια πορνογραφίας θεωρούν το δικό τους ρεαλιστικό αυνανιστήρι ως σύμβολο και ένα σημάδι ότι έχουν κάνει μεγάλη καριέρα. Τα ρεαλιστικά είναι πιο ανθεκτικά και πιο ζωντανά από τα άλλα είδη αυνανιστών, καθιστώντας τα χρήσιμα για τους άνδρες που θέλουν ένα πιο μακροπρόθεσμο παιχνίδι. Το μεγάλο μέγεθος τους καθιστά κάπως δύσχρηστους σε σχέση με τους απλούς αυνανιστές, αλλά έρχονται με πολλά ειδικά χαρακτηριστικά, όπως είναι οι δονητές , για να ενισχύσουν τη διέγερση και την ευχαρίστησή σας.

Μονοί και διπλοί αυανιστές
Αυτοί οι δύο τύποι αυνανιστών, γενικά γνωστοί ως strokers, έχουν παρόμοιο μέγεθος και σχήμα, αλλά στην αίσθηση είναι πολύ διαφορετικοί. Οι Strokers είναι σεξουαλικά παιχνίδια σχεδιασμένα να ταιριάζουν άνετα στο χέρι σας. Το μικρό τους μέγεθος κάνει τους αυνανιστές στυλ stroker εύκολους να τους κρύψετε κάπου στο σπίτι σας και εξαιρετικούς για ταξίδια όταν έχετε λαχτάρα για μια μικρή δράση εν κινήσει. Όπως και τα μεγαλύτερα ξαδέλφια τους, οι strokers είναι επενδεδυμένοι με νευρώσεις και διεγέρτες στο εσωτερικό για επιπλέον συγκινήσεις.

Single-ended ή κλειστού τύπου Αυνανιστές έχουν μόνο ένα άνοιγμα στο μπροστινό μέρος, ενώ το πίσω μέρος είναι σφραγισμένο και κλειστό. Χρησιμοποιώντας αυνανιστές με ξεχωριστό άκρο δημιουργεί μια αίσθηση πιπιλίσματος παρόμοια με μια πίπα για επιπλέον ηδονή. Πολλοί αυνανίστες με μονή είσοδο έχουν ένα σχήμα που μοιάζει με στόμα για να παίξει σε αυτή την αίσθηση. Κάποιοι μπορεί να έρθουν ακόμη και με ένα δαχτυλίδι γλώσσας που είναι πάρα πολύ ερεθιστικό!

Οι αυνανιστές με διπλό ή ανοιχτό τέλος έχουν δύο ανοίγματα, ένα μπροστά και ένα στο πίσω μέρος. Αυτό κάνει τους αυνανιστές διπλού άκρου ιδανικούς για μακρύτερους άντρες … ακόμη και αν καταλήξετε να σκάσετε στο άλλο άκρο. Επίσης, οι  αυνανιστές διπλών άκρων είναι πιο εύκολο να καθαριστούν και να διατηρηθούν, αφού μπορείτε απλά να τους ξεπλύνετε με νερό μετά από κάθε χρήση.

 

 

Εσώρουχα Για Super Σέξι Εμφανίσεις!Η απόλυτη φαντασίωση των ανδρών

Προηγούμενο Nati, η ονειρεμένη 22χρονη θεά προσπαθεί να κερδίσει την καρδιά μας...
Επόμενο Μια από τις πιο εντυπωσιακές Βραζιλιάνες η Rute κέρδισε τον...