Μήπως το παράκανε η Μιλφάρα που θέλει να δείξει πως μια μητέρα μπορεί να είναι σέξι;


Μια μητέρα από το Τέξας το έβαλε σκοπό να γίνει διάσημη με τα… οπίσθια της και όχι μόνο, και μάλιστα με την προτροπή του άνδρα της.

Η Courtney Ann ξεκίνησε το λογαριασμό της στο instagram και ο σύζυγός της τη φωτογράφιζε συνεχώς, λέγοντας της πόσο σέξι είναι. Ήταν ξετρελαμένος με την φόρμα της παρά το παραφορτωμένο πρόγραμμα της.

Η γυναίκα αποφάσισε λοιπόν να… εμπνεύσει τις μητέρες όλου του κόσμου ότι μπορούν να έχουν παιδιά και να παραμένουν σέξι.Ποζάροντας μόνο με τα απαραίτητα ή και χωρίς μπροστά από το φακό του άνδρα της, η Courtney Ann ανεβάζει στη συνέχεια τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό. Πλέον έχει πάνω από 430 χιλιάδες followers στο instagram ωστόσο ορισμένα μέλη της οικογένειας της αλλά και φίλοι της δεν είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικοί με την ιδέα.Η ίδια δεν υπολογίζει ιδιαίτερα τις αντίθετες απόψεις και ισχυρίζεται ότι ο λογαριασμός της είναι ένας τρόπος να γιορτάσει το πόσο σκληρά γυμνάζει το σώμα της.Όπως υποστηρίζει τα δύο παιδιά της, εννέα και δώδεκα ετών είναι περήφανα για τη ξαφνική δόξα της μητέρας τους.Φωτογραφίζει τα οπίσθιά της και υποστηρίζει ότι τα παιδιά της είναι περήφανα με τη δόξα που έχει αποκτήσει

LIKE στο Μήλο για να τα βλέπετε όλα πρώτοι!

Πηγή: web

Εσώρουχα Για Super Σέξι Εμφανίσεις!Η απόλυτη φαντασίωση των ανδρών

Προηγούμενο Η Jaye κερνάει... τσάι στο κρεβάτι με το ανάλογο γδύσιμο !
Επόμενο Η Kari κατεβάζει αργά το διάφανο εσώρουχό της και μας ανεβάζει την... διάθεση !