Η Τζαμίλα φωτογραφίζεται με κορμάκι και όχι μόνο!


Αυτή τη φωτογράφιση χορεύτριας / χορογράφου σας την παρουσιάζουμε γιατί είναι ένα από τα καλύτερα κορμιά που ονομάζεται Djamila. Μπορείτε να την ακολουθήσετε στο INSTAGRAM όπου μπορείτε να τη δείτε σε δράση.

Θα μπορούσα να πω από αυτή τη φωτογράφιση ότι ήταν αθλητική, υποθέτω την Gymnast και όχι μόνο λόγω αυτής της καταπληκτικής φωτογράφισης SPLITS, αλλά λόγω του τρόπου με τον οποίο μεταφέρεται, κάτι που θυμίζει ότι ανεξάρτητα από το πόσο ανόητος χορός μπορεί να φαίνεται, ειδικά όταν χορογραφείται, οι άνθρωποι που εκτελούν αυτές τις χορευτικές κινήσεις έχουν κινήσεις στο ρεπερτόριό τους που θα μπορούσαν να σκοτώσουν έναν μέσο άνθρωπο.

Ίσως μεροληψία γιατί θυμάμαι την τάση του κορμάκι της δεκαετίας του ’90 και σκέφτηκα ότι ήταν τόσο ενδιαφέρον που ένα πουκάμισο θα μπορούσε επίσης να είναι κιλότα, όπως ένα είδος μαγιό με ένα κομμάτι με καβάλο για να διευκολύνει τη μετάβαση στο μπάνιο.

Στη συνέχεια, συνέβη ολόκληρη η αναβίωση του leotard “American Apparel”, όπου κάθε ποπ πράξη μπήκε σε ένα τέτοιο κορμάκι, που σημαίνει ότι κάθε κορίτσι μπήκε σε ένα, και αν πήγατε στα σωστά μπαρ ή κλαμπ, θα τους βλέπετε να φοριούνται όπως έπρεπε να είναι φοριέται … δημόσια χωρίς παντελόνι!

Εννοώ οποιοδήποτε ρούχο που μπορεί να είναι πουκάμισο και κιλότα ταυτόχρονα θα είναι κάτι που είμαι ενθουσιασμένος για να το κοιτάξω, κάνοντας αυτό το σουτ άξιο να το κοιτάξεις!

Εσώρουχα Για Super Σέξι Εμφανίσεις!Η απόλυτη φαντασίωση των ανδρών

Προηγούμενο Η Isabella ετοιμάζεται για φωτογράφιση ,ερεθίζεται και μουσκεύει το... γατάκι της!
Επόμενο Η Dominique μια Ασιάτισσά με φοβερό κορμί τα πετάει όολα για χάρη μας !