Η Sahara Ray έχει ένα ελκυστικό κορμί και μας το δείχνει με κάθε ευκαιρία!


Η Sahara Ray είναι ένα από τα πρώτα γυμνά μοντέλα στο instagram που βασικά όρισαν μια ολόκληρη ατμόσφαιρα φωτογράφων σύνταξης εμπνέοντας κορίτσια όπως η Emily Ratajkowski που σαφώς είχαν πολύ μεγαλύτερη επιτυχία από την Sahara Ray, αλλά για εκείνους από εμάς που ήρθαμε πίσω στις πρώτες μέρες instagram, είναι εικονική, ένας θρύλος αν θέλετε.

Δεν ξέρω αν κάποιος από εσάς θυμάται τη ζωή πριν από το instagram, αλλά τα φίλτρα “εμποτισμένα με τσάι” που κάνουν τις τυπικές φωτογραφίες να φαίνονται καλλιτεχνικές ή να γυρίστηκαν σε ταινία ήταν μια άμεση αντανάκλαση του τι συνέβαινε στις φωτογράφηση μόδας εκείνη την εποχή. Υπήρχαν τεράστιοι φωτογράφοι που κάνουν κάθε είδους καμπάνιες κορυφαίου επιπέδου με αυτό το στυλ και το instagram επέτρεψε στο do-it-yourselfer να φέρει την ίδια ενέργεια.

Έτσι η Σαχάρα Ρέι που ήταν μόλις νέα, νέα σαν μοντέλο, αλλά ήταν σε θέση να συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγάλους παίκτες, ενέπνευσε πολλούς, και είμαι βέβαιος ότι δεν είναι ακόμη και 30 τώρα και εξακολουθεί να είναι καυτή. Είναι δύσκολο να μην είσαι θαυμαστής της!

Πηγή: Instagram,  egoallstars.com

Εσώρουχα Για Super Σέξι Εμφανίσεις!Η απόλυτη φαντασίωση των ανδρών

Προηγούμενο Η Olga de Mar φωτογραφίζεται ολόγυμνη στο δάσος!
Επόμενο Η σούπερ βυζαρού Gabbie ολόγυμνη με το παχύ γατάκι της έξω μας... αποτελειώνει!