Η νέα φωτογράφηση της Josie Canseco είναι καταπληκτική!


Η Josie Canseco έχει δουλέψει για ένα νέο σούπερ σέξι περιεχόμενο  με τον φωτογράφο Dove Shore. Το μοντέλο ανακοίνωσε επιτέλους ποιο είναι το έργο στο οποίο εργάζεται και δεν απογοητεύτηκε με το τελικό προϊόν.

Η Josie γυρίζει τη πρώτη της φωτογράφιση για το περιοδικό Maxim όπου εργάστηκε σε 3 εξώφυλλα και ιστορίες που λέει ότι σχετίζονται με τη ζωή της και ποια είναι. Το μοντέλο είπε επίσης ότι έχει πολλές προσωπικότητες μέσα της, οι οποίες βγήκαν όλες κατά τη διάρκεια αυτής της λήψης. Σύρετε τη γκαλερί για να δείτε μερικές από τις πιο καυτές φωτογραφίες της Josie !

«Πάντα αναρωτιόμουν αν ήταν φυσιολογικό να είμαι ένα άτομο αλλά επίσης να έχω 4 άλλες προσωπικότητες μέσα στο μυαλό μου. Μερικές φορές είναι διασκεδαστικό να παίζεις διαφορετικό ρόλο. Φορέστε μερικές Rolling Stones και γίνετε το απρόσεκτο rock n roll κορίτσι.

Πάντα επηρεάστηκα εύκολα από τη μουσική, οπότε για αυτό το γύρισμα, παίξαμε μερικά τραγούδια που έφεραν εκείνους τους διαφορετικούς χαρακτήρες που ήθελα να τραβήξω. Από την Lana Del Rey, τη Marilyn Manson, την κόρη, την Kehlani, ακόμη και το TATu

Μερικές φορές είμαι σίγουρη, μερικές φορές είμαι σκληρή, μερικές φορές είμαι ευάλωτη, και μερικές φορές είμαι απλώς η Jos. Νομίζω ότι το να αγκαλιάζουμε το alter egos μας είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. “

Εσώρουχα Για Super Σέξι Εμφανίσεις!Η απόλυτη φαντασίωση των ανδρών

Προηγούμενο Η τόπλες θεά Nalu από την Βραζιλία είναι πάλι κοντά μας πιο ερωτική από ποτέ.
Επόμενο Η εκρηκτική φοιτήτρια που κάνει τα μαθήματα της γεωγραφίας ολόγυμνη !