Η Marisa σε γυμνή φωτογράφιση, με μηνύματα που μας βάζουν σε σκέψεις.


Η Marisa Papen είναι επίσημα «καλλιτέχνης», που κάνει το γυμνό της λιγότερο πορνογραφικό και περισσότερο πολιτιστική εμπειρία. Όταν εμφανίζεται σε γκαλερί και όχι μόνο στους θαυμαστές, γνωρίζετε τη διαφορά.

Πιστεύω ακράδαντα ότι το γυμνό δεν θα πρέπει ποτέ να θεωρείται πορνογραφικό, ακόμα κι αν το κάνετε, γιατί έτσι γεννιόμαστε. Είναι η ανθρωπότητα στην πιο αληθινή μορφή της και η ενδυμασία είναι απλώς μια απόσπαση της προσοχής από αυτό, μια προκάλυψη, ένα ψέμα που κατασκευάστηκε από τον άνθρωπο και έγινε κοινωνικός κανόνας, όπου οι φανατικοί γυμνιστές έπρεπε να κρύψουν το γυμνό τους σε ιδιωτικούς χώρους. Αρκετά διακριτικά.

Είμαι λοιπόν με τις φεμινίστριες, όπως η Πάπεν που προσπαθούν να είναι προκλητικές σε μέρη που το γυμνό δεν είναι πάντα αποδεκτό, όπως το Βατικανό.

Η σύλληψη για γυμνό, η μάχη για το δικαίωμα στο γυμνό, λέγοντας ότι το γυμνό δεν είναι σεξουαλικό, ακόμα κι αν γδυθήτε, γιατί το γυμνό της είναι ο καλαίσθητος τύπος γυμνού, όχι επειδή έρχεται με κάποιο είδος νοήματος που έχει δημιουργήσει για να το δικαιολογήσει, αλλά επειδή δεν είναι 300 κιλά!

Γι ‘αυτό όλοι γυμνοί! Είναι ο τρόπος με τον οποίο μας θέλει η φύση, αλλά μην βγάζετε φωτογραφίες, εκτός κι αν είστε τόσο καλοί όσο η Πάπεν!

Εσώρουχα Για Super Σέξι Εμφανίσεις!Η απόλυτη φαντασίωση των ανδρών

Προηγούμενο Η Estelle βγάζει την νυχτικιά και το αγαλμάτινο κορμί της μας κόβει την ανάσα.
Επόμενο Η Katerina με τα μεγάλα και πρησμένα στήθη έχει όρεξη για σκληρά παιχνίδια.