Η γυναικάρα που ο φίλος της την είπε αδιάφορη, κερδίζει 45.000 $ το μήνα!

Το να γίνει πλούσια είναι η καλύτερη εκδίκηση που μπορούσε να πάρει...

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκδικηθεί κάποια τον πρώην της; Κοιμάται με τον καλύτερο φίλο του; Χάνει ένα σωρό βάρος και δείχνει το νέο, καυτό σώμα της στα κοινωνικά μέσα; Τον ξεχνάτε και δημιουργείτε μια ευτυχισμένη ζωή για σας; Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ποια μέθοδος είναι η καλύτερη, αλλά μια γυναίκα πήρε εκδίκηση με ένα λαμπρό και επικερδή τρόπο.

Το όνομά της είναι Willow Sky και είναι μοντέλο από το Essex της Αγγλίας. Κάποια στιγμή, ο πρώην φίλος της την προσβάλλει λέγοντας: «Κανείς δεν θα σε δει ποτέ ελκυστική»

Instagram will load in the frontend.

Το σχόλιο έγινε. Όπως είπε στον Jam Press, «Είναι πολύ δύσκολο όταν ένα άτομο για το οποίο προσπαθείτε πάντα να εντυπωσιάζετε, ψάχνετε το καλύτερό σας και θέλετε να είστε πιο άνετα και σίγουροι είναι αυτός που σας ωθεί πίσω και κάνει το αντίθετο».

Δεν ξέρουμε τι είδους ομιχλώδη γυαλιά αναζητούσε αυτός ο τύπος, αλλά ο ισχυρισμός του είναι προφανώς αναληθής. Ο ουρανός είναι μια αλεπού. Αλλά δεν χρειάζεται να την επικυρώσουμε. Έχει μόνο τους θαυμαστές για να το κάνει αυτό.

Μετά τη διάσπαση από τον πρώην της A-hole, ξεκίνησε έναν λογαριασμό OnlyFans.

«Συμμετείχα γιατί πάντα με ενδιέφερε ο κλάδος αλλά ποτέ δεν ήξερα πώς να εμπλακώ», είπε η Sky. «Μια φίλη μου μου είπε για τον ιστότοπο, ήμουν επιφυλακτική καθώς ένιωθα σαν ένα μικρό ψάρι σε μια μεγάλη λίμνη».

Μπορεί να υπάρχουν πολλά ψάρια σε αυτήν τη λίμνη, αλλά μερικά… ξεχωρίζουν.

Instagram will load in the frontend.

Instagram will load in the frontend.

Instagram will load in the frontend.

Instagram will load in the frontend.

Instagram will load in the frontend.

Εσώρουχα Για Super Σέξι Εμφανίσεις!Η απόλυτη φαντασίωση των ανδρών

Προηγούμενο Η ξανθιά καλλονή Isabella μας προκαλεί με τα μικροσκοπικά μπικίνι της!
Επόμενο Η Vanessa γυμνή, γραμμές που κόβουν την ανάσα και ανεβάζουν την... πίεση!