Η Claudia κάνει πικνίκ με τον πιο σωστό τρόπο και μας αναστατώνει!


Την επόμενη φορά που οι φίλοι σας θα γελάσουν μαζί σας αν τους πείτε να κάνετε στον εαυτό σας ένα ωραίο πικνίκ ενώ κοιτάζετε τα μωρά στο πάρκο, δείξτε τους αυτό το πλάνο.

Ναι, το πικνίκ σας στο πάρκο για να κοιτάζετε τα όμορφα κορίτσια είναι λίγο ανατριχιαστικό, ίσως ακόμη και διεστραμμένο να το κάνετε μόνοι σας. Θέλω να πω, ακόμη και αν προτείνατε ένα πικνίκ ως πρώτο ραντεβού , το μέσο κορίτσι θα μπορούσε πιθανότατα να σας στριμώξει, προσφέροντας εναλλακτικές λύσεις, όπως αρπάζοντας ένα ποτό ή καφέ, εννοώ ποιος κάνει στις μέρες μας πικνίκ;

Ακόμα και αυτό το καταπληκτικό μοντέλο που ονομάζεται CLAU πιθανότατα δεν κάνει πραγματικό πικνίκ, αλλά τρώει ένα μούρο γυμνό ή μισό γυμνό σε εξωτερικούς χώρους, το οποίο σε μια εποχή διατροφικών διαταραχών, θα μπορούσε να είναι μια γιορτή για μερικούς.

Ξέρω τι σκέφτεστε, δεν υπάρχει καλάθι πικ-νικ, ακόμη και η κουβέρτα για πικ-νικ δεν είναι η κλασική. Προσπαθώ απλώς να διαψεύσω τις θεωρίες μου για πικ-νικ, και νομίζω ότι με τις παρακάτω φωτογραφίες θα είμαστε σε αυτό μαζί!

 

Πηγή: egoallstars.com

Εσώρουχα Για Super Σέξι Εμφανίσεις!Η απόλυτη φαντασίωση των ανδρών

Προηγούμενο Μαγικές φωτογραφίες από την Kim μας εξάπτουν την φαντασία!
Επόμενο Η Jane Soul είναι Ρωσίδα και έχει τα πιο καλλίγραμμα οπίσθια!