Το πήδημα με το σχοινάκι και οι… ποινές


Του είχε υποσχεθεί να τον υπακούει. Ήταν ένα παιχνίδι που το έπαιζαν χρόνια ολόκληρα. Αυτή από μικρή είχε φαντασιώσεις με δεμένα χέρια, κλειστά μάτια και σκαμπιλάκια. Μαζί το προχωρήσανε λίγο.

Εκείνο το βράδυ, της είχε ζητήσει να ετοιμάσει το τραπέζι γυμνή. Εκείνη, έφερε το κρασί, τα ποτήρια και το φαγητό. Γυμνή. Όπως της είχε ζητήσει. Όταν έστρωσε, εκείνος της ζήτησε να κάτσει στο πάτωμα σαν σκυλάκι.

Ξεκίνησε να τρώει και όταν θυμόταν της έδινε να φάει λίγο. Της εξήγησε πώς θα έτρωγε αργότερα, αν τον ευχαριστούσε η συμπεριφορά της. Εκείνη καύλωνε…τρελά. Ανυπομονούσε για τη συνέχεια αλλά εκείνος ήξερε πώς να μεγαλώνει την ανυπομονησία της και καθυστερούσε κι άλλο/

Στη συνέχεια της ζήτησε να φέρει το σκοινάκι. Το κλασικό σχοινάκι που ξέρουμε όλοι. Με την ξύλινη λαβή, άρχισε να πειράζει την κλειτορίδα της. Η ανυπομονησία της μεγάλωνε. Κι εκείνος, της ζήτησε να πηδήξει…σχοινάκι. Απόρησε αλλά ακολούθησε τις συμβουλές του. Μόλις ξεκίνησε να πηδάει αυτός έβγαλε τα ρούχα του και φανερώθηκε η δική του…ανυπομονησία. Σε στύση.
Παρόλα αυτά, έφυγε από το δωμάτιο και γύρισε σε λίγο με τον μικρό δονητή. Τη διέταξε να ανοίξει τα πόδια, της τον έβαλε βίαια και την διέταξε να συνεχίσει το σχοινάκι ενώ έχει μέσα της το δονητή.. Εκείνη πήγε να φέρει αντίρρηση αλλά εκείνος με ένα βλέμμα της έδειξε πώς οι αντιρρήσεις θα είχαν σοβαρές ποινές. εκείνη, φοβόταν τις ποινές. ήξερε πώς αν έφερνε αντίρρηση το παιχνίδι θα χαλούσε. Και δεν είχε χειρότερο.

Ξεκίνησε να πηδάει. Το στήθος της πήγαινε πάνω κάτω. Ο κώλος της το ίδιο. Και ο δονητής τη γαμούσε κανονικά. Εκείνος την κοιτούσε. ¨Όταν έκανε λάθος και έχανε το σκοινάκι μπλεκόταν στα πόδια της, εκείνος της έδινε σκαμπίλια, πότε στον κώλο και πότε στο στήθος. Αυτό συνεχίστηκε για τουλάχιστον μία ώρα. Εκείνη είχε χύσει άπειρες φορές. Τα υγρά κυλούσαν στο πάτωμα και έκαναν πιο δύσκολο το παιχνίδι. Συνέχεια μπερδευόταν. Κι έτρωγε σφαλιάρες.

Μία φορά που έπεσε….εκείνος είπε ” ήρθε η ώρα σου” Με το σχοινάκι της έδεσε τα χέρια πίσω στην πλάτη κι εκεί, πιάνω στα υγρά της την πήρε άγρια. Τον δονητή της τον έβαλε στον κώλο και την γαμούσε δυνατά. Τι ευχαρίστηση….

Επιτέλους, τον είχε μέσα της. Άγρια, Πρωτόγονα. Της δάγκωνε τις ρόγες της και τις τσιμπούσε τον κώλο. Την είχε κάνει λιώμα.
Όταν τελείωσαν επιτέλους και οι δύο, την πήρε αγκαλιά, την πήγε στον καναπέ, της έφερε να κάνει ένα τσιγάρο και μετά την τάϊσε. ¨Ήταν και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι.

Εγώ ειδικά που πάντα μου άρεσε να πηδάω….σχοινάκι.

Βαθμολογήστε αυτήν την ιστορία
[ratings]

Προηγούμενο Η Valeri βγήκε βόλτα στο βουνό ολόγυμνη και μας έφτιαξε την... μέρα!
Επόμενο Τα καλοκαιρινά φορέματα μας αποκαλύπτουν τι κρύβεται από κάτω και μας... ανεβάζουν