Τι Δεν πρέπει να κάνεις όταν την πηδάς (από την διάσημη πορνοστάρ Tasha).


Τι Δεν πρέπει να κάνεις όταν την πηδάς

Συμβουλές από την διάσημη πορνοστάρ Tasha Reigh

Δεν μας αρέσουν οι λίστες με τα dont’s  ειδικά όταν σχετίζονται με τη σεξουαλική μας ζωή. Μας αρέσουν οι πειραματισμοί, οι kinky σκέψεις και πράξεις όπως και το να σπάμε όλα τα ταμπού που μας βάζει η κοινωνία. Στη ζωή μας και στο κρεβάτι μας δεν θέλουμε «πρέπει». Όμως υπάρχει μία λίστα με dont’s που όπως και να’χει είναι καλό να ακολουθήσεις στην κρεβατοκάμαρα…Την ώρα που σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι, τη στιγμή που τη γδύνεις και είσαι έτοιμος να μπεις μέσα της, πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να σκεφτείς ότι δεν πηδάς για τη δική σου ευχαρίστηση και πως υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις, παρά μόνο αν συμφωνεί κι’ εκείνη. Μπορεί εμείς να θέλουμε να της κάνουμε και τούτο, να της κάνουμε και τ’ άλλο, να θέλουμε να την κρεμάμε από τον πολυέλαιο για να της το κάνουμε, αλλά το πιο σοφό πράγμα που έχουμε να κάνουμε, αν μας ενδιαφέρει ο οργασμός της, είναι να την ακούμε. Η διάσημη πορνοστάρ Tasha Reign, αφού εξηγεί ότι κανείς δεν πρέπει να καταπιέζει τη σεξουαλικότητά του, δίνει τη λίστα με αυτά που πρέπει να προσέχει ένας άντρας:

 Μην τελειώσεις στο πρόσωπό της χωρίς προηγουμένως να σου δώσει την άδεια να το κάνεις.

 Μην ξεκινήσεις να κάνεις σεξ, χωρίς προηγουμένως να κάνεις ντους. Να θυμάσαι ότι η καθαριότητα δείχνει ότι την σέβεσαι.

 Μην της τραβάς τα μαλλιά και μην της δώσεις χαστούκια οπουδήποτε στο κορμί της, χωρίς τη συναίνεσή της.

 Ποτέ μην χρησιμοποιήσεις τη βιντεοκάμερα χωρίς να το ξέρει. Αλλωστε, μία sex tape, «ανάβει» τα… αίματα όταν μπορείς να τη δεις μαζί της.

 Μην της κάνεις σεξ, χωρίς προηγουμένως να έχεις αφιερώσει χρόνο στα προκαταρκτικά. Εκτός και αν αυτό θέλει.

 Ποτέ μην της ζητήσεις να στο πάρει στο στόμα της, αν δεν είσαι έτοιμος ανταποδώσεις.

 Ποτέ μην την αναγκάσεις να της κάνεις σκληρό σεξ και ποτέ μην της ζητήσεις να το κάνετε χωρίς προφυλακτικό.

 Μην πηδήξεις κάποια από τις φίλες της. Κάποια στιγμή θα το μάθει και θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα, ενώ κι’ εκείνη θα πληγωθεί πολύ.
 Μην της πεις ότι την αγαπάς μόνο για να την πηδήξεις. Πες της την αλήθεια για να μπορείτε να περνάτε καλά και να μην δημιουργηθούν μεγάλες προσδοκίες.
 Μην κοκορεύεσαι ανοιχτά για το πόσο καλός είσαι στο κρεβάτι.
 Μην της αναφέρεις κάποια ατέλεια που θα δεις στο κορμί της και μην της πεις ότι δεν κάνει κάτι καλά. Απλώς προσπάθησε να την καθοδηγήσεις, ώστε να το κάνει καλύτερα.

  • Μην προσπαθήσεις να κάνεις μαλακισμένες κινήσεις που έχεις δει σε τσόντες.
    Μην ρωτήσεις αν έχει τελειώσει, ενώ είναι ολοφάνερο ότι δεν έχει.
    Κράτα μέσα στους τέσσερις τοίχους ότι κάνεις μαζί της και μην καυχιέσαι στους φίλους σου, ότι της κάνεις ετούτο και το άλλο. Κάποια στιγμή μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ.Ελπίζω όλα αυτά να τα σκεφτείς και να καταλάβεις ότι, ειδικά όταν τα λέει μία πορνοστάρ, θα πρέπει να σε προβληματίσουν πολύ.

Εσώρουχα Για Super Σέξι Εμφανίσεις!Η απόλυτη φαντασίωση των ανδρών

Προηγούμενο Η Haley-Marie Coppin ορίζει απλά τον όρο Θεϊκό.!
Επόμενο August Ames και Kendra James , δυο καυτά Milfs ενώνουν τις δυνάμεις τους!