Πώς να αγοράσετε το σωστό διπλό dildo για την απογείωση του σεξ.


Οι διπλοί δονητές είναι μοναδικά παιχνίδια του σεξ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλαπλούς τρόπους. Αλλά το πώς χρησιμοποιείτε τον διπλό δονητή μπορεί να κάνει την μεγάλη διαφορά στο ποιον θα αγοράσετε. Αυτό το χρήσιμο άρθρο εξετάζει τους τρεις κοινούς τρόπους για να χρησιμοποιήσετε δονητές διπλής όψης, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τον ιδανικό για σας.

Μοιραστείτε ένα διπλό dildo με κάποιον άλλο

Αρχικά σχεδιασμένα σαν ερωτικά παιχνίδια για ζευγάρια, οι δονητές διπλού άκρου εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται με έναν σύντροφο. Οι διπλοί δονητές που μοιράζονται με έναν σύντροφο χρησιμοποιούνται συχνότερα για ταυτόχρονη διείσδυση – με έναν σύντροφο να εισάγει ένα άκρο ενώ ο άλλος εταίρος εισάγει το άλλο άκρο. Εάν θέλετε να μοιραστείτε το διπλό δονητή σας με τον σύντροφό σας, τότε θα πρέπει να βρείτε ένα κατασκευασμένο από σταθερότερο υλικό, όπως πυκνό λάστιχο ή σιλικόνη. Αυτό διευκολύνει τη διείσδυση. Θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί στο συνολικό μέγεθος. Ο διπλός δονητής πρέπει να είναι αρκετά μακρύς για να ικανοποιήσει και τους δυο σας, αλλά αν είναι πάρα πολύ μεγάλος δεν θα είστε σε θέση να σφιχταγκαλιάσετε ή να τρίψετε τον σύντροφό σας.

Χρησιμοποιώντας ένα διπλής όψης dildo μόνο για τον εαυτό σας

Οι διπλοί δονητές που χρησιμοποιούνται για σόλο παιχνίδι συνήθως προορίζονται για βαθιά διείσδυση ή διπλή διείσδυση. Για βαθιά διείσδυση, θέλετε ένα μακρύ dildo από σκληρότερο υλικό όπως πυκνή σιλικόνη ή καουτσούκ. Ο δονητής θα πρέπει να έχει έναν άξονα με υφή για εύκολη σύλληψη. Εάν ενδιαφέρεστε για διπλή διείσδυση – ταυτόχρονη πρωκτική και κολπική χρήση – τότε χρειάζεστε ένα διπλό δονητή από πολύ εύκαμπτο υλικό όπως TPR / TPE ή μαλακή σιλικόνη. Αυτό επιτρέπει στο δονητή να κάμπτεται στο μισό, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο άκρα στον εαυτό σας ταυτόχρονα.

Χρησιμοποιώντας ένα διπλό Dildo για την πρόσδεση ή αντιστροφή ρόλων

Αντί να μοιράζεστε ένα διπλό dildo με το σύντροφό σας, είναι μερικές φορές πιο εύκολο να αναλάβετε εσείς την πρωτοβουλία. Αυτό σημαίνει τη χρήση του διπλού  dildo σας σαν ένα στράπλες Strap-on, εισάγοντας ένα άκρο και κρατώντας το στη θέση του, ενώ χρησιμοποιείτε το άλλο άκρο στο σύντροφό σας. Αυτό μπορεί να είναι κάπως δύσκολο καθώς το σχήμα μπορεί να τους κάνει δύσκολο να κρατηθούν στη θέση τους. Ψάξτε για ένα διπλό dildo που έχει ένα διευρυμένο άκρο και ένα στενό λαιμό σαν σφήνα για να δώσετε στους μυς σας κάτι για να πιαστούν. Ο δονητής πρέπει να είναι κατασκευασμένος από σταθερό υλικό όπως λάστιχο ή σιλικόνη. Πρέπει να είναι κάπως μικρότερο από το συνηθισμένο, δεδομένου ότι οι υπερβολικά μεγάλοι διπλής όψης δονητές θα ήταν δύσκολο να διαχειριστούν.

Εσώρουχα Για Super Σέξι Εμφανίσεις!Η απόλυτη φαντασίωση των ανδρών

Προηγούμενο Η Natalia με την γυμνή της φωτογράφιση μας ανεβάζει σε άλλο επίπεδο !
Επόμενο Bruna, Σίγουρη, αυθεντική και με το δικό της στυλ.Τι την ταΐζουν δεν μας λέει...