Εικονογραφημένος οδηγός σεξ για ευχαριστημένες γυναίκες, ανάψτε την και… καλή διασκέδαση!


Θέλετε να κάνετε την σύντροφό σας να παραληρεί; Η ανακάλυψη των μυστηρίων του γυναικείου σώματος απαιτεί χρόνο και αφοσίωση. Για να ευχαριστήσετε μια γυναίκα, πρέπει να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες, να παρατηρήσετε τις αντιδράσεις της , οι χειρονομίες κάνουν όλη τη διαφορά. Δείτε το εικονογραφημένο άρθρο μας για τους άνδρες και γίνετε ειδικός στο στοματικό σεξ με απίστευτα κόλπα!

 

Θαυμάστε την

Κοιτάξτε βαθιά τα μάτια της και παρατηρήστε το σώμα της ξαπλωμένο στο κρεβάτι, τίποτα δεν είναι πιο συναρπαστικό όσο η εμφάνιση της επιθυμίας. Είναι σαν να περιμένετε αυτή τη στιγμή να απλά για να την πιείτε στο ποτήρι σας και να σας τρελαίνει με ευχαρίστηση …

Κατακτήστε τη

Δείξτε της ότι έχετε τον έλεγχο της κατάστασης, να αισθάνεστε άνετα και να ξεκινήσετε (στόμα, γλώσσα και κλπ.). Βάλτε την ξαπλωμένη στο κρεβάτι ή στον καναπέ, κρατήστε τις γροθιές της, φιλήστε το λαιμό της, τα αυτιά, κατεβείτε στο στήθος της μέσα από όλες τις καμπύλες του σώματος. Στη συνέχεια, αγγίξτε ελαφρώς τα πόδια της. Κατακτήστε τη.

Ανάψτε τη

Αυτή είναι η στιγμή να την κάνουμε ηφαίστειο ! Φτιάξτε με το δικό σας τρόπο την ηβική περιοχή, ξεκουραστείτε λίγο, μέχρι να ξεκινήσετε το πιπίλισμα. Δώστε ένα ελληνικό φιλί και αισθανθείτε τα υγρά του, με την πρησμένη κλειτορίδα να κάνει ευκολότερη την επαφή με τη γλώσσα.

Βρείτε την κλειτορίδα

 

Παίξτε ελαφρά με τη γλώσσα σας πάνω από την κλειτορίδα της, πιθανότατα θα αρχίσει να γκρινιάζει όταν φτάσετε εκεί. Βεβαιωθείτε ότι είστε στο σωστό σημείο, εάν δεν είστε μπορεί να κάνει το παιχνίδι αρκετά βαρετό.

Ερεθίστε τη

Μην πιέζετε τη γλώσσα σας πολύ έντονα. Κάντε τη να δονείται ασταμάτητα, σε κάποιο σημείο πιπιλίστε την κλειτορίδα με το στόμα, πιέζοντας ελαφρά. Δείξτε ότι σας αρέσει αυτό που κάνετε με το πρόσωπό σας (αυτό είναι εξαιρετικά συναρπαστικό).

Μην σταματάς

Αποφύγετε το σπάσιμο του ρυθμού, με απότομες στάσεις. Τη στιγμή που θα βρείτε το σημείο, μην σταματήσετε αυτό που κάνετε. Τώρα είναι η ώρα! Όταν η σύντροφος είναι πολύ ενθουσιασμένη, προσπαθήστε να μην επιβραδύνετε …

Μπείτε μέσα της

 

Βάλτε το δάχτυλό σας στον κόλπο της, κουνήστε το σαν την ένδειξη «έλα εδώ». Υπάρχει το περίφημο σημείο G! Συνεχίστε με τη γλώσσα σας, χωρίς βιασύνη την διέγερση της μέχρι να φωνάζει, τρέμοντας (όταν φτάσει στον οργασμό θα ξέρετε). Τώρα είναι η ώρα για διείσδυση ..

Απολαύστε το και καλή διασκέδαση!

LIKE στο Μήλο για να βλέπετε πρώτοι τις πιο σέξι γυναίκες απ’όλο τον Κόσμο!

Πηγή:Bella Club

Εσώρουχα Για Super Σέξι Εμφανίσεις!Η απόλυτη φαντασίωση των ανδρών

Προηγούμενο Το Μήλο της Κυριακής, τεύχος 461 με 2 νέα διπλά DVD διάρκειας 8 ωρών
Επόμενο Ραφαέλα, η φοιτήτρια από την Κόρινθο εντυπωσιάζει στο Instagram !